Nuorisojaosto

 

--------------

Ajankohtaista:

Koirafrisbeepäivä 16.6.2018

Helsingin seudun kennelpiirin nuorisojaosto järjestää koirafrisbeepäivän lauantaina 16.6.2018 Lauttasaaressa. Alkeiskurssi pidetään klo 9-11 ja jatkokurssi klo 12-14. Kummallekin kurssille otetaan kuusi koirakkoa ja tapahtuma on maksuton. Kurssit ovat kaiken ikäisille avoimia!

Alkeisopetuksessa käydään läpi teoriaa ja perusheittoja, sekä päästään harjoittelemaan käytännössä oman koiran kanssa. Kurssilta saa vinkkejä myös frisbeeostoksille ja hyvät eväät lajin jatkamiseen kotona. Alkeisopetukseen osallistuvalla koirakolla ei tarvitse olla osaamista koirafrisbeen parista.

Jatkokurssilla koirakot pääsevät syventämään osaamistaan ja halutessaan harjoittelemaan myös erikoisempia heittoja. Kurssilla saadaan yksilöllisiä vinkkejä lajin parissa kehittymiseen. Jatkokurssille voit osallistua, jos koira osaa jo koppailla.

Kouluttajana toimii Satu Soini.

Ilmoittautumiset pihla.haukinen(at)gmail.com. Ilmoittautessa kerrothan kummalle kurssille osallistut, oman ikäsi, koirasi rodun ja iän sekä mahdolliset rajoitukset. Jatkokurssille ilmoittautuessa kerrothan lisäksi taustastanne frisbeen parissa, sekä mitä kurssilta odotat.

Tervetuloa mukaan!


FCI 9-rotyryhmäesittely 18.6.2018

Nuorille tarkoitettu päivä jossa vetäjän johdolla tutustutaan FCI ryhmään numero 9 (seura- ja kääpiökoirat) Paikalle tulee eri rotuisia ryhmän edustajia joista vetäjämme kertoo ja lopuksi koiria on mahdollisuus kokeilla. Tapahtuma on maksuton ja vetäjänä Tiina Taulos.

Ilmoittautumiset hallitus.kenneljuniorit@gmail.com. Päivä järjestetään ShowHau Centerillä 18.6. klo 18-20.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjinä HSKP:n nuorisojaosto sekä Kenneljuniorit ry.


FCI 6-roturyhmäesittely 2.7.2018

Nuorille tarkoitettu päivä jossa vetäjän johdolla tutustutaan FCI ryhmään numero 6. Paikalle tulee eri rotuisia ryhmän edustajia joista vetäjämme kertoo ja lopuksi koiria on mahdollisuus kokeilla.

Ilmoittautumiset hallitus.kenneljuniorit@gmail.com. Päivä on osallistujille maksuton ja järjestetään ShowHau Centerillä 2.7. klo 17-20.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjinä HSKP:n nuorisojaosto sekä Kenneljuniorit ry.

~~~

Nuorisojaoston tarkoituksena on edistää nuorten koiraharrastusmahdollisuuksia pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja. Katso tapahtumasivumme! Kuulemme mielellämme millaisia tapahtumia kaivataan - ota rohkeasti yhteyttä hallitukseemme!

 Kuva: Outi Toni

Ta kontakt på svenska / in English

Hilde Fredriksson

--------

Päivitetty 24.5.2018