Koulutus

Terrierijaoston koulutukset
Jaosto järjestää myös kasvattajien perus - ja jatkokursseja,joille ovat kaikki kurssista kiinnostuneet tervetulleita asuinpaikasta riippumatta.
Lisätietoja terrierijaoston järjestämistä koulutuksista löydät terrierijaoston omilta sivuilta siinä vaiheessa, kun näille kursseille voi ilmoittautua.

Kasvattajan perus- ja jatkokurssit

Tiedotamme täällä kaikista kasvattajakursseistamme, ja lisäksi voit sivullamme seurata kurssien ilmoittautumisten käynnistymistä ym. kurssien tietoja. Kasvattajakurssit ovat tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille koirien jalostuksesta ja kenneltoiminnasta kiinnostuneille.
Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteella kasvattajakurssi(at)hskp.net.

Tottelevaisuuskoulutukset
Tottelevaisuusjaosto (tokojaosto) järjestää säännöllisesti ympäri vuoden eri tasoisia tottelevaisuuskoulutuksia kaikille koirille omistajineen.
Tarkempia tietoja koulutusryhmistä ja ajankohdista löydät Tottelevaisuusjaoston sivuilta  kohdasta ”Koirakoulutus” tai kysymällä lisätietoja puh. 040 506 0240 / Veli-Matti  ”Wille” Vuorikoski.
Paikalliset koirayhdistykset ja rotujärjestöt järjestävät myös tottelevaisuuskoulutuksia.
Yhdistykset ja niiden yhteyshenkilöt löytyvät HSKP:n sivuilta kohdasta Jäsenyhdistykset.

Seura-ja kääpiökoirajaoston koulutukset
Jaosto pyrkii järjestämään koulutusta ensimmäistä koiraansa hankkimassa oleville ja uuden koiran omistaville henkilöille. Jaosto järjestää näyttelytotutuksia keväällä ja syksyllä. Koulutuksista saa tarkempaa tietoa seura- ja kääpiökoirajaoston omilla sivuilla.

Palveluskoirajaoston koulutukset
Jaosto järjestää koetoimitsija 1 -kursseja, erikoistumiskursseja edellisen kurssin käyneille (koetoimitsija 2 - PK-kokeet, luonnetesti) ja koirankouluttajakursseja (koulutusohjaajakurssin 1 osa). Kurssitiedot löytyvät PK-jaoston sivuilta.

Agilitykoulutukset
Agilityjaosto ja sen jäsenyhdistykset järjestävät kursseja ja koulutuksia agilityn tiimoilta.
Agility on koirille suunniteltuesteratakoe, missä koirakko suorittaa noin 20:n esteen mittaisen radan. Harrastusmuotona agility sopii lähes kaikille koirille.
Lisätietoja agilitykoulutuksista löydät Agilityjaoston omilta sivuilta.