Nuorisojaosto

Tervetuloa mukaan nuorisojaoston toimintaan!

Mikä on nuorisojaosto? Miten mukaan tapahtumiin?

Nuorisojaoston tarkoitus on järjestää matalan kynnyksen koiraharrastustoimintaa nuorille koiraharrastajille pääkaupunkiseudulla. Jaosto pyrkii tarjoamaan erilaisia, erityisesti nuorille suunnattuja lajipäiviä, luentoja ja kursseja.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua myös ilman aiempaa lajikokemusta. Voit kysyä meiltä myös lainakoiraa tapahtumiimme, mikäli sinulla ei ole omaa koiraa.
Alaikärajaa tapahtumiin ei ole, koiran tulee kuitenkin olla nuoren hallinnassa! Etusijalla tapahtumiin ovat alle 25-vuotiaat nuoret, mutta mikäli paikkoja jää, ovat tätä vanhemmatkin tervetulleita.

Järjestämme mm. erilaisia lajiin tutustumispäiviä (agility, rally-toko, toko yms.) ja teemakoulutuksia/workshopeja. Otamme mielellämme ehdotuksia tulevista järjestettävistä tapahtumista. Ilmoitamme tapahtumista kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Junior Handler -piirinmestari valitaan Royal Canin Showssa Helsingin Seudun Kennelpiirin kansainvälisen kevätnäyttelyn yhteydessä.


Mukaan nuorisojaostoon?

Nuorisojaosto etsii myös jatkuvasti uusia innokkaita vapaaehtoisia aktiiveja mukaan järjestämään toimintaa! Kiinnostaako hauska ja motivoiva vapaaehtoistyö, jossa pääse suunnittelemaan toimintaa luovasti alueen nuorille koiraharrastajille hyvässä porukassa?  Opit monia uusia taitoja ja pääset kehittymään ja vahvistamaan taitojasi esimerkiksi viestinnän ja tapahtumien järjestämisen muodossa. Nuorisojaostoon ei ole ikärajaa. 

Tule mukaan iloiseen ja aktiiviseen nuorisojaostoon! Lähetä meille sähköpostia tai laita viestiä sosiaalisen median kanavissamme. 


Pysy kuulolla ja seuraa meitä myös somessa:

Facebook: @nuorisojaosto

Instagram: @hskp_nuorisojaosto

Millaista toimintaa sinä toivoisit? Kerro meille:  nuorisojaosto.hskp(a)gmail.com