Koulutukset ja kurssit

Koulutuspaikkana on talvikaudella AgiTokoDogs ry:n halli (Malminkartanonkuja 2), kesäkautena Sirkuskenttä, Konala.

Kurssitiedot ja maksuohjeet tulevat kurssille hyväksytyille sähköpostitse n. 1-2 viikkoa ennen kursin alkua.

Ilmoittautuminen kurssille wille(at)saunalahti.fi (Veli-Matti Vuorikoski)

Ilmoittautumiseen ohjaajan nimi ja sähköpostiosoite, koiran kutsumanimi, ikä, rotu ja sukupuoli sekä kurssin maksajan nimi). Olet automaattisesti jonossa noin 3-4 kuukautta. Emme lähetä erillistä vahvistusta ilmoittautumisen perilletulosta, emmekä vastaile koulutusongelmiin. Kysymykset puhelimitse 0405060240 "Wille" 

Alkavien kurssien aikataulun löydät Facebook Helsingin Seudun Kennelpiirin tokojaosto.

Pentukurssi (4 viikon koulutusohjelma)

Sopiva koulutuksen aloitusikä on n. 4 kk eteenpäin, kun rokotukset ovat voimassa. Pentukurssilla ensisijaisesti opetetaan omistajalle koiran opetuksen alkeita: motivointia, kontaktia, leikkimistä, luopumista jne. Lisäksi harjoittelemme perusliikkeitä: istu, maahan, seiso, seuraa, hyppy ja luoksetulo. Helppoja pennuille sopivia harjoituksia, joissa samalla totutetaan koira toimimaan ohjaajan kanssa häirityissä oloissa muiden koirien läsnä ollessa. Kurssi on tiivis ja kestää kuukauden peräkkäiset (4) viikot tunti kerrallaan. Uusi alkeiskurssi alkaa yleensä joka kuukauden ensimmäisellä viikolla. Hinta 40 e/kurssi.


Arkitoko (5 viikon koulutusohjelmat)

Arkitoko on pentukurssin käyneille sopiva jatkokurssi. Arkitokossa opetellaan koiran elämän kannalta tärkeitä perusasioita, sosiaalista käyttäytymista ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Tehdään paljon esim. ohitusharjoituksia ja -luopumisharjoituksia. Hinta 50 e


Toko-koulutukset Toko1 (alkeistoko) ja Toko2 (jatkotoko), kesto 5-6 vk

Toko-koulutukset sopii koirakoille, joiden tavoitteena on jossain vaiheessa tottelevaisuuskokeet. Kurssi sopii myös niille jotka haluavat kouluttaa koirastaan tottelevaisen harrastekoiran. Hinta 60e


Rally-toko (5 viikon koulutusohjelma)

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös rally-tokokoulutuksia (alkeiskurssi, jatkokurssi). Rallytokoon ilmoittautuminen ulski.peltonen(at)gmail.com)

Hinta 60 e

  

Tokolupaukset

 Koirakon edistyttyä tarpeeksi on vuorossa Tokolupausten ryhmä, johon ensisijalla ovat alemmilta kursseilta kouluttajiemme suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan saattaa mahtua myös muita. Tokolupaukset harjoittelevat kesäkaudella toukokuun alusta kesäkuun loppuun ja sitten taas elokuun alusta syyskuun loppuun loppuun. Hinta määräytyy kauden mukaan.


Kilpailuvalmiiden ohjattu ryhmä 

Koirakon edistyttyä tarpeeksi on vuorossa kilpailuvalmiiden ryhmä. Ryhmä on tarkoitettu kilpailuvalmiille ja myös jo tottelevaisuuskilpailuissa alemmissa luokissa kilpailleille koirakoille. Etusijalla ovat HSKP:n alemmat kurssit käyneet ja sieltä suosituksen saaneet koirakot, mutta mukaan mahtuu myös muita. Kilpailuvalmiit harjoittelevat kesäkaudella toukokuun alusta kesäkuun loppuun ja sitten taas elokuun alusta syyskuun loppuun loppuun. Hinta määräytyy kauden mukaan.

HSKP:n Nuorten koirien tokorinki

Nuorten koirien tokorinki on tarkoitettu 10 kk – 2-vuotiaille koirille, joiden ohjaajat ovat kiinnostuneita systemaattisesta ja tavoitteellisesta koiransa kouluttamisesta ja kilpailemista ja jotka tähtäävät arvokilpailumenestykseen Helsingin Seudun Kennelpiirin alueella vuonna 2012 käynnistyneeseen Nuorten koirien tokorinkiin valitaan vuosittain hakemusten ja näyttökokeen perusteella 5-8 uutta koirakkoa seuraavalle 2-vuotiskaudelle (näyttökoe vuosittain elokuussa, hakemukset 15.7 mennessä tokohskp(at)gmail.com.