KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU SEURA- JA KÄÄPIÖKOIRAJAOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEEN 25.1.2024

Helsingin Seudun Kennelpiirin seura- ja kääpiökoirajaoston järjestämiskokous järjestetään HSKP:n kokoustilassa, Vuosaaressa, Helsingissä, torstaina 25.1.2024 klo 18.30.

Jaoston toiminnassa mukana olevat yhdistykset voivat tienata itselleen toimintarahoja, jotka määräytyvät aktiivisuuden mukaan ja pyritään jakamaan yhdistyksille vuosittain. Toimintaamme kuuluvat paitsi kokoukset, niin myös näyttelytotutukset, sekä jaostolle vuorovuosina järjestettäväksi tulevat erilaiset kurssit ja näyttelyt. Jaettava toimintamääräraha vaihtelee vuosittain, mutta voi olla esimerkiksi 5000 €, joka jaetaan toimintaan osallistuneiden yhdistysten kesken. 

Valitkaa jäsenyhdistyksestänne edustaja/t ja tule mukaan kehittämään jaoston toimintaa ja tekemään seura- ja kääpiökoirien harrastamisesta entistäkin monipuolisempaa pääkaupunkiseudulla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, jonka jälkeen hallitus järjestäytyy.

Kokoustilan osoite: Isonvillasaarentie 7, 00960 Helsinki. Kokoustila sijaitsee pihatasossa rappujen O ja P välissä. Parkkipaikkoja on Isonvillasaarentien ja Pienen Villasaarentien varrella – ei kokoustilan piha-
alueella.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Tervetuloa!